Krämig sill med räkor och forellrom

Ingredienser:
1 burk Abbas inläggningssill
1/2 gul lök
1 dl crème fraiche
1/2 dl majonäs
1 liten knippe finhackad dill
1 liten knippe finhackad gräslök
1 msk forellrom
1/2 citron
10 skalade hackade räkor

 

Tillagning:
Finhacka den gula löken och blanda samman alla ingredienser förutom sill och räkor. Skölj sillfiléerna och torka av dem. Skär dem i små bitar och vänd dem försiktigt ner i röran. Häll över sillinläggningen i burken du vill förvar den i och låt stå i kylskåp i två dygn.

 

Vid servering:
Blanda i pressad citron och de hackade räkorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback